Kualifikasi ENTERPRISE KAMI

1. Integritas sareng Inovasi 2. Ngudag inovasi Téknologi 3. Terusan pamekaran 4. Kualitas Tinggi sareng Globalisasi

About us

Tentang Kami

Yuhuan Jin Aofeng (JAF) mesin Co., Ltd.a pabrikan, anu khusus pikeun rem extender (wedge rem extender), silinder rem, Synchronizer, sareng rocker shaft. Produk kami pas pikeun treuk beurat, Mesin Téknik, beus, kendaraan tatanén. Kami ngekspor ka pasar global, sareng ogé ngagaduhan terkenal di sababaraha pasar, khususna pikeun Asia Tenggara!
Kami didirikeun taun 2005, sareng saatos 15 taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi, urang parantos ngahontal sistem anu ngahasilkeun anu dewasa.

Produk Kami

Naha Pilih urang

Kakuatan Kami

Kami parantos damel sareng pabrik OE mangtaun-taun. Ku pangalaman standar OE, kami ngimpor seueur alat téknologi canggih dina raraga urang tiasa ngembangkeun kontinyu tina kakuatan ilmiah kami ...

Kualitas Kami

Kami parantos lulus sertipikat ISO / TS16949. Saluareun sistem ieu, kami bakti pikeun ngalakukeun produk standar sareng kualitas luhur ...

Mitra

  • brand
  • brand01
  • brand04